Confidenţialitate

Un bilet la un festival muzical din Islanda costă 1 milion de dolari – VIDEO

Directorii Festivalului Secret Solstice din Islanda au anunţat că au pus în vânzare un bilet în valoare de 1 milion de dolari, care oferă cumpărătorului posibilitatea de a trăi ”experienţa festivalieră supremă” şi posibilitatea de a vedea în concert şi în culise trupele Radiohead şi Of Monsters & Men, informează contactmusic.com.

Organizatorii evenimentului au vândut două bilete în valoare de 200.000 de dolari la ediţia din 2015 a festivalului.

În acest an, un fan va putea să trăiască ”experienţa festivalieră supremă”, alături de cinci prieteni, dacă va plăti această sumă-record pentru un bilet de 1 milion de dolari la acest festival muzical, ce va avea loc la Reykjavik, în luna iunie.

În schimbul sumei de 1 milion de dolari, fanul-câştigător va putea, după festival, să se întoarcă acasă la bordul unui avion privat (oriunde pe planetă), va avea acces non-stop la două limuzine de lux timp de o săptămână în Islanda, va asista la două concerte private susţinute de doi artişti de seamă din Islanda, va avea acces complet la toate evenimentele organizate la Festivalul Secret Solstice 2016, inclusiv în culisele concertelor susţinute de trupele Radiohead şi Of Monsters & Men.

Fanul care va plăti această sumă va beneficia şi de un tur aerian deasupra Islandei, acces la primul concert din lume susţinut într-o cameră magmatică a unui vulcan latent şi acces VIP la faimosul centru de spa Blue Lagoon din Islanda.

Festivalul Secret Solstice va include şi evenimentul The Glacier, singurul eveniment muzical din lume organizat în interiorul unui gheţar (Langjokull), pentru care biletele sunt deja sold-out.

https://www.youtube.com/watch?v=-TCryjcFnoA

Biletele pentru celelalte evenimente şi concerte programate la Festivalul Secret Solstice, care încep de la 200 de dolari, sunt încă disponibile.

Ediţia 2016 a Festivalului Secret Solstice va avea loc în perioada 16 – 19 iunie.

https://www.youtube.com/watch?v=BEpn5hmHuK4&nohtml5=False

Sursă: News.ro

Foto: secretsolstice.is