Un bătrân și-a dat foc în fața primăriei Runcu

Supărat că afacerea sa a ajuns în pragul falimentului, un bătrân din comuna Runcu județul Vâlcea şi-a dat foc în faţa primăriei. Bărbatul a murit pe loc. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabil care au fost motivele care au dus la gestul suicidal.

 

La ora cinci dimineaţa, când bătrânul de 63 de ani a mers la primărie, a găsit-o doar pe femeia de serviciu făcea curăţenie.

Fără nici un cuvânt a scos din portbagajul maşinii personale un bidon plin cu benzină şi și-a stropit hainele. Apoi a aprins o brichetă şi a strigat că este gata să îşi dea foc dacă primarul nu iese să asculte ce are de spus

Poliţistii urmează să stabileascaă dacă hainele îmbibate cu benzină au luat foc accidental sau el le-a aprins intenționat. Din păcate nimeni nu a putut să-i acorde primul ajutor, iar bărbatul a murit pe loc.

Potrivit primelor declaraţii bătânul era o fire conflictuală și se afla în proces cu toţi vecinii iar pe primar era supărat că I-a stricat afacerea.

Recent, primăria Runcu a autorizat funcționarea unui alt magazin mixt chiar lângă cel al bărbatului. Asta l-a nemultumit pentru că și-a pierut clientii şi risca să dea faliment. A depus numeroase reclamaţii la toate autorităţile statului prin care cerea ca vecinului să i se închidă magazinul Şi cum nu i s-a  făcut pe plac a decis să îşi dea foc.

Soţia anajații primăriei Runcu dar şi vecinii dau declaraţii la poliție despre incident.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS