Confidenţialitate

Un bătrân cu larve pe răni a ajuns la un spital din Târgoviște

Medicii de la Spitalul de Urgență Târgoviște au găsit larve pe rănile unui bătrân adus de la Centrul de Asistență Bucșani, unde se afla internat.

Doctorii i-au tratat ulcerațiile și l-au trimis înapoi în centrul se asistență. De asemenea, le-au recomandat angajaților centrului să îl supravegheze cu atenție.

Este vorba despre un pacient care a fost adus la Spitalul de Urgență Târgoviște de la Centrul de asistență medico-socială Bucșani, județul Dâmbovița, fiind asistat în centru pentru mai multe afecțiuni medicale și din motive sociale.

S-a constatat că la nivelul membrelor inferioare prezenta niște varice, iar pe acest fond s-au produs niște ulcerații pe care medicii le-au constatat.

Sub crusta formată s-au găsit niște viermișori. A fost curățat, i s-a administrat prima doză de antibiotic iar pacientul a fost trimis cu recomandări de continuare a tratamentului la centrul de unde venise, fiind recomandată și supravegherea mai atentă a pacientului – transmite corespondentul Europa FM, Mihaela Badea.