Un bărbat a murit după ce a fost împușcat la o partidă de vânătoare

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care participa la o partidă de vânătoare, a fost împuşcat mortal, din greşeală, duminică, în apropiere de oraşul Oţelu Roşu, din judeţul Caraş-Severin, relatează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat că bărbatul participa, împreună cu mai multe persoane, la o partidă de vânătoare autorizată de mistreţi.

„Am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că a avut loc un accident de vânătoare în zona Valea Jgheabului, fiind vorba despre o vânătoare autorizată. A fost stabilit faptul că participanţii aveau cu toţii autorizaţii pentru deţinerea armelor de vânătoare. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Oţelu Roşu, care participa la vânătoare a fost împuşcat mortal, din greşeală, de către un alt bărbat tot de 50 de ani, din acelaşi oraş”, a afirmat Dinu Nicorici.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş.

Sursa foto: gazetanord-vest.ro
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS