Un băiat de opt ani şi-a dus sora la McDonald’s cu maşina, după ce a învăţat să conducă pe YouTube

Un băiat în vârstă de opt ani şi-a dus sora mai mică la McDonald’s cu automobilul, după ce a învăţat să conducă vizionând tutoriale video publicate pe platforma online YouTube, informează mashable.com.

Folosindu-se de lecţiile de condus vehicule pe drumuri publice, pe care le-a învăţat vizionând tutoriale video pe YouTube, un băiat în vârstă de opt ani şi-a dus sora mai mică la McDonald’s cu automobilul familiei sale, pentru a cumpăra de mâncare.

Duminică seară, în jurul orei locale 20.00, un băiat de opt ani şi sora lui mai mică au părăsit reşedinţa lor din East Palestine, o localitate din statul american Ohio, după ce tatăl lor s-a dus la culcare, iar mama lor a adormit pe canapea. Copiii s-au urcat în camioneta de serviciu a tatălui lor, au pornit maşina şi s-au îndreptat spre un restaurant McDonald’s.

Potrivit postului de televiziune Fox 8 din Cleveland, băiatul de opt ani a condus vehiculul pe o distanţă de o milă (1,6 kilometri), trecând de patru intersecţii şi peste o cale ferată pentru a ajunge la restaurant, efectuând numeroase schimbări de direcţie pe traseu.

Martorii spun că băiatul a respectat toate normele din regulamentul rutier şi s-a încadrat în viteza legală.

Din fericire, un prieten de familie se afla la McDonald’s în momentul sosirii celor doi copii şi i-a anunţat pe bunicii acestora. Atunci când poliţiştii au ajuns la faţa locului, băiatul le-a spus că a învăţat să conducă automobilul vizionând tutoriale video pe YouTube.

Nimeni nu a fost rănit în timpul acestei ”aventuri”, iar copiii au primit câte un cheeseburger.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS