Un bacşiş generos, alături de un mesaj emoţionant

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le putem experimenta în viaţă este acela de a primi un gest de bunătate, şi tocmai din partea unui străin.

Când cineva cu care nu ai nicio legătură este pregătit să te trateze ca pe un adevărat prieten, îţi aminteşte faptul că, în ciuda tuturor problemelor din lume, încă mai există speranţă.

Becky Nielsen, care lucra ca ospătăriţă la restaurantul “The Breakfast Spot” din Cohoes, New York, a fost surprinsă într-un mod plăcut atunci când un client i-a lăsat un bacşiş generos, împreună cu un mesaj ce oferea o explicaţie emoţionantă.

“Viaţa e scurtă, un prieten de-al meu a murit noaptea trecută. Te rog, bucură-te de o seară cu cineva pe care iubeşti!”, a scris clientul în mesajul lăsat pe nota de plată.

Becky a spus că i-au dat lacrimile în momentul în care l-a citit şi are intenţia să folosească bacşişul în acelaşi mod generos în care ea l-a primit şi ea, învitându-şi iubitul sau prietenii în oraş, pentru ceva de băut şi o masă.

Cu toate acestea, Becky nu a avut nici măcar şansa să mulţumească persoanei care i-a lăsat bacşişul, ceea ce sugerează faptul că acest gest a fost făcut cu dorinţa de a-i face ziua mai bună, fără a aştepta ceva în schimb.

 

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS