Confidenţialitate

Un angajat al Spitalului Județean Târgu Jiu și-a șantajat fosta iubită pentru a-i da cadourile înapoi: S-a îmbrăcat în polițist în speranța că femeia nu-l va recunoaște

Un angajat al Spitalului din Târgu Jiu s-a dat polițist și și-a șantajat fosta iubită pentru a-i da cadourile înapoi. Nu se știe de unde a luat brancardierul uniforma de polițist. Acum e anchetat de procurori pentru uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare.

Bărbatul de 37 de ani, angajat ca brancardier la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu s-a supărat pe fosta lui iubită pentru că acesta nu mai dorea să continue relația. Și, ca s-o lase în pace, de aproape un an, a început s-o hărțuiască, cerându-i înapoi cadourile primite în timpul relației și suma de 30.000 de lei pe care ar fi cheltuit-o cu ea.

Doar că, femeia a refuzat, motiv pentru care angajatul spitalului și-a construit un plan de acțiune. A împrumutat o uniformă de polițist, un toc de pistol si o șapcă cu inscripțiile poliției și a mers peste femeie, în speranța că nu va fi recunoscut.

Avea asupra sa și un pistol nesupus autorizării. Bărbatul a fost recunoscut de femeie și a fost dat pe mâna anchetatorilor. Procurorii fac o anchetă acum pentru uzurparea de calități oficiale, șantaj, hărțuire și amenințare, după ce l-au reținut pe bărbat.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Columbia: 3 copii și un bebeluș au fost găsiți în viață după 17 zile de la prăbușirea unui avion | AUDIO