Un adolescent a murit înjunghiat de fratele lui

În Fălticeni, un adolescent a murit după ce a fost înjunghiat, iar fratele lui a ajuns rănit la spital, în urma unui atac pe stradă.

Băiatul care a supravieţuit le-a spus poliţiştilor că el şi fratele său au fost atacaţi de un necunoscut. Însă, anchetatorii nu exclud ca el să fie autorul crimei, omorându-și fratele într-un conflict pe fondul consumului de alcool.

 

Polițiștii au fost alertați de un apel la 112. Bărbatul care a anunțat autoritățile le-a declarat că un tânăr se află întins pe carosabil într-o zonă de la periferia Fălticeniului.

Ajunși la fața locului, polițiștii, impreună cu medicii de la Ambulanță, l-au găsit pe tânărul de 15 ani fără suflare, injunghiat în zona inimii.

Alături de acesta se afla fratele lui, de 17 ani, care avea răni superficiale. El a fost dus la Medicină Legală, unde s-a constatat, după leziunile de pe corp, ca ar fi fost implicat într-o luptă. Tânărul le-a spus anchetatorilor că au fost atacați de o persoană, că a văzut o siluetă, dar nu-si amintește detalii.

Informațiile date de acesta au fost contradictorii, astfel că procurorii au formulat ipoteza unei crime. Se pare că cei doi frați s-au certat, cel mic a a reușit să fugă, iar băiatul de 17 ani l-a prins și la înjunghiat mortal. Totul s-a petrecut la nici 300 de metri de casa în care aceștia locuiau.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS