Ultrasul stelist suspectat că a omorât un suporter al echipei Dinamo, arestat preventiv

A fost arestat preventiv ultrasul stelist, suspectat că a omorât un tânăr de 18 ani, suporter al echipei Dinamo în urma unui conflict care a avut loc sâmbătă, la finalul meciului Steaua-Dinamo. Decizia luată de Tribunalul Bucureşti nu este definitivă. Alexandru Badea are 25 de ani de ani, este agent de pază la un hipermarket si locuieste aproape de Parcul Titan, locul crimei. Polițiștii au făcut ieri reconstituirea faptelor.

Procurorii şi poliţistii de la Serviciul Omoruri au făcut reconstituirea în teren, cu bărbatul care l-ar fi omorât pe tânărul de 18 ani, după un conflict la finalul meciului Steaua-Dinamo.
Anchetatorii l-au identificat si retinut pe presupusul autor al omorului. Are 25 de ani de ani, este agent de pază la un hipermarket si locuieste aproape de Parcul Titan, locul crimei.

Bărbatul a fost reţinut vineri dimineata, după mai multe ore de audieri. Potrivit unor surse din Poliţie, el a spus că in noaptea de sambata spre duminica, dupa partida de fotbal Steaua-Dinamo, a avut loc altercaţie şi că l-a lovit pe tânărul de 18 ani cu un baston telescopic.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Baiatul a murit după trei zile de la incident, la Spitalul “Sfântul Pantelimon” din Capitală. Potrivit unor membri ai galeriei dinamoviste, tânărul făcea parte din galeria echipei Dinamo.

Cercetările în acest caz se fac pentru omor, faptă pentru care pedeapsa este de la 10 la 20 de ani.

Fanul dinamovist care a murit în urma conflctului după derbiul cu Steaua, a fost omagiat aseară la meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaş. Înainte de startul jocului, s-a ţinut un minut de reculegere, în timpul căruia pe tabelă s-a afişat chipul victimei.