Ultimii martori în dosarul lui Dragnea, privind angajărilor fictive, sunt audiați astăzi

E vorba de ultimii șase martori din dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman – DGASPC, în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual. .

Aceștia sunt audiați la Înalta Curte de Casatie și Justiție.

Nici de data aceasta, președintele PSD, Liviu Dragnea nu va fi prezent în sala de judecată, el rezervându-și dreptul de a face declarații după ce toți martorii din proces vor fi ascultați de completul de judecată.

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată de DNA pe 15 iulie 2016, fiind acuzat de săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

În acelaşi dosar a fost trimisă în judecată şi fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, la data comiterii faptei coordonator al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei şi şef serviciu Secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, cu privire la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

De asemenea, au fost trimişi în judecată mai mulţi angajaţi de la DGASPC Teleorman.

Potrivit DNA, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, desfăşurându-şi de fapt activitatea la sediul Organizaţiei Judeţene PSD Teleorman.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS