Ultimele repetiţii pentru concertul Connect-R Europa FM LIVE ÎN GARAJ

Connect-R face ultimele pregătiri pentru showul care va începe la 19:30 şi care va putea fi urmărit şi video în direct pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

De la 19:30, în direct la Europa FM şi video pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi la 1 Music Channel, Connect-R va aduce hiturile sale în Garajul Europa FM.

Pregătirile pentru show au intrat pe ultima sută de metri, după ce artistul a repetat toate piesele pe care le va cânta în această seară şi s-au fcut ultimele ajustări de sunet pentru ca totul să fie perfect la 19:30.

Ştefan Mihalache, băiatul care mai târziu avea să devină Connect-R, a ajuns în 2012 cel mai difuzat artist la radio. Piesa ‘Vara nu dorm’ a scris noi recorduri în materie de succes, auzindu-se practic peste tot, de la mare până la munte, în ţară şi în afară.

A intrat prima oară într-un studio de înregistrări în 1997 pentru prima piesă, ‘Observ’, inclusă pe compilaţia ‘Real Hip-Hop’. Aceasta a fost înregistrată alături de colegii din trupa fondată de el – Giganţii. Trei ani mai târziu, Connect-R a fondat Veritasaga, alături de Jivago, Preaetor şi Dribbler. Din 2006 cântă solo, iar anul acesta i-a consolidat imaginea de creator de hituri.

Cele mai cunoscute piesa ale sale, dar şi melodii mai puţin promovate se vor auzi de la ora 19:30 în cel mai muzical garaj din România: Garajul Europa FM.

Premii pentru spectatori

La concertul Connect-R, toţi spectatorii din Garajul Europa FM vor avea parte și de o surpriză de la Bien Dormir. Europa FM plusează şi cu un premiu inedit: Unul dintre norocoşii spectatori va pleca acasă cu o canapea extensibilă pe care se va putea odihni în voie, desigur după concertul Europa FM Live în Garaj.