Ultimele meciuri din optimile Ligii Campionilor: AVANCRONICĂ

Miercuri seară se vor decide ultimele două sfertfinaliste ale Ligii Campionilor. În returul optimilor Manhester City joacă în deplasare la AS Monaco, pe care a învins-o cu 5-3 în Anglia. Gruparea din Monte Carlo va avea o misiune grea fiindcă ar putea să nu îl folosească de la început pe golgeterul Radamel Falcao, care are probleme medicale. Se așteaptă totuși o confruntare spectaculoasă, fiindcă Monaco are 8 victorii consecutive în meciurile jucate acasă, iar City nu a pierdut în ultimele 6 partide din deplasare. În plus, britanicii nu au mai cedat de 11 întâlniri, în toate competițiile. Monaco își pune speranțe în Kylian Mbappé, francezul de 18 ani comparat cu Thierry Henry, care a marcat în ultima lună 10 goluri, la fel ca Lionel Messi și depășit doar de Mario Lewandowski, care a punctat de 11 ori la Bayern Munchen.
La Madrid, Atletico o primește pe Bayer Leverkusen, după ce s-a impus cu 4-2 în Germania. Nemții vin cu antrenor nou – Tayfun Korkut l-a înlocuit pe Roger Schmidt, după înfrângerea cu 2-6 în Bundesliga în fața Borussiei Dortmund. Tehnicianul turc se declară optimist, deși a avut puțin timp pentru a-și cunoaște echipa și spune că fotbaliștii săi vor să demonstreze că au meritat să ajungă până în această fază.
De cealaltă parte, Diego Simeone are probleme de lot, neputând să se bazeze pe mai mulți jucători importanți, ca Fernando Torres, Savic sau Gameiro, iar pe lista indisponibililor mai sunt Gabi, Tiago și Filipe Luis.

Meciurile Monaco – Manchester City și Atletico Madrid – Leverkusen se vor disputa de la ora 21:45.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS