Ultima gală a anului în circuitul Superkombat, pe 12 decembrie, la Torino

Circuitul Superkombat 2015 se va încheia cu cea mai mare gală organizată în ultimii cinci ani, pe 12 decembrie la Torino, la care şi-au confirmat prezenţa 9 dintre cei mai buni luptători români ai momentului, printre care Cătălin Moroşanu, Raul ‘Iron’ Cătinaş, Bogdan ‘Bad Boy’ Stoica şi Ion ‘Bombardierul’ Pascu.

Evenimentul va avea loc pe cea mai mare arenă din Italia, Pala Alpitour, gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2006.

Se anunţă o veritabilă confruntare „România vs Restul Lumii”, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

În total, gala Superkombat va programa 10 meciuri, dintre care 4 de MMA, urmând să se consemneze debutul celui mai tânăr luptător care a ajuns vreodată în K-1 Final 16, românul Raul Cătinaş, în acest sistem de lupte. În prezent, sportivul se pregăteşte în Suedia alături de starul UFC, Alexander Gustafsson.

„La cererea fanilor, am decis să introducem în aceste ediţii speciale şi meciuri de MMA. Cu siguranţă, va fi una dintre cele mai bune gale din ultimii cinci ani datorită programului extrem de spectaculos. Va fi ceva grandios, având în vedere că locul de desfăşurare este unul special, gazda Jocurilor Olimpice din 2006. Vom lansa şi sistemul pay-per-view cu această ocazie deoarece din februarie intrăm oficial şi pe piaţa americană”, a declarat Eduard Irimia la conferinţa de presă organizată la Torino.

Tot pe reguli mixte vor lupta cel mai bine cotat român din MMA, Ion Pascu, dar şi campioana mondială la kickbox şi kempo, Cristiana Stancu.

În main-event-ul galei de la Torino, Cătălin Moroşanu se va duela cu un luptător din Bellator, în timp ce tot pe K-1 au mai fost confirmaţi Bogdan Stoica, Alexandru Negrea, Amansio Paraschiv, Lucian Danilencu şi simpaticul cioban din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase.

În România, gala va fi transmisă de Sport.ro şi Pro TV.