Confidenţialitate

UEFA a lansat un ghid în care prezintă oraşele în care vor avea loc meciurile de la EURO 2020

În secţiunea dedicată Bucureştiului sunt recomandaţi covrigii calzi şi sarmalele, dar şi câteva obiective turistice care nu trebuie ratate.

„Românii au o slăbiciune pentru produsele moi, proaspăt coapte, și nu există lipsă de brutării în jur. Bucurați-vă de niște covrigi sau o Dobrogeana (plăcintă cu brânză) cel puțin o dată pe zi”, se arată pe site-ul UEFA.

UEFA mai menționează și celebrele sarmale: „Rulouri gustoase de varză cu carne de porc, fierte lent într-o oală de lut servită cu mămăligă”.

Printre obiectivele turistice recomandate sunt: Arcul de Triumf, Palatul parlamentului, o plimbare pe străzile din centrul vechi. Iar ca locurile pentru fotografii tocmai bune de pus pe Instagram: Librăria Cărtureşti Carusel, Grădina Botanică şi Calea Victoriei. Nu lipseşte nici recomandarea unei excursii de o zi la Castelul Bran.

Bucureștiul se numără printre cele 11 orașe europene care vor găzdui meciuri de la EURO 2020, competiție care va începe pe 11 iunie. Patru partide se vor disputa pe Arena Națională.