Uber lansează o nouă funcționalitate de siguranță: RideCheck

Uber lansează o nouă funcționalitate de siguranță prin care se asigură că șoferii parteneri și utilizatorii sunt bine. Opțiunea RideCheck se lansează treptat pentru toți utilizatorii și șoferii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

„Această funcționalitate aduce împreună mai multe opțiuni pe care le-am dezvoltat în ultimii ani, ca butonul de urgență, centrul de siguranță sau contactele de încredere, care apar pe ecran atunci când utilizatorii sau șoferii au nevoie de ele.

Este un exemplu bun prin care demonstrăm felul în care călătoriile devin mai sigure cu ajutorul tehnologiei, ceea ce ne ajută să prevenim incidente și să setăm un standard pentru siguranță în ridesharing.

Deși suntem mândri de progresul pe care l-am făcut, atunci când vine vorba de siguranță, munca noastră nu se oprește niciodată.”, spune Nicoleta Schroeder, Manager Uber România

Când RideCheck este activat, atât utilizatorul, cât și șoferul, vor primi o notificare care îi va întreba dacă totul este în regulă. Aceștia pot notifica Uber prin aplicație că nu s-a întâmplat nimic sau pot utiliza butonul de urgență pentru a semnala un accident, sau pur și simplu să distribuie călătoria cu un contact de încredere. Această tehnologie va continua să evolueze, precizează Uber, într-un comunicat transmis Europa FM.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS