Confidenţialitate

U21: România – Malta, în preliminarille CE-2021 | AVANCRONICĂ

Naţionala de tineret joacă luni, la Giurgiu, pe stadionul “Marin Anastasovici”, de la ora 20.00, împotriva selecţionatei Maltei, în preliminarille CE-2021.

Adversara ocupă ultimul loc în clasamentul grupei preliminare.

Învinși, saptămâna trecută, de ucraineni, micii tricolori trebuie să câștige pentru a-și păstra locul al doilea înaintea ultimei runde, în care vor juca, tot pe teren propriu, cu liderul Danemarca. Nordicii nu mai pot fi ajunși. În schimb, România are acum 6 puncte avans față de Ucraina, dar și un meci în plus disputat.

La turneul final merg câștigătoarele celor 9 grupe, dar și cele 5 echipe cu cel mai bun punctaj dintre ocupantele pozițiilor secunde.

Marți seara, de pe banca tehnică ar putea lipsi selecționerul Adrian Mutu. Un membru al staff-ului său și fundașul Alexandru Pașcanu au au fost depistați pozitiv la testul pentru SARS_COV-2. Tehnicianul este considerat contact direct și a lipsit la antrenamentul oficial, de luni seară, însă a fost retestat. Dacă rezultatul va fi negativ, ar putea conduce echipa.

În absența lui, ședința de pregatire desfășurată în Ghencea a fost supervizată de directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

Televizat de Pro X, meciul va fi arbitrat de o brigadă din Kosovo, cu Visar Kastrati la centru.