Confidenţialitate

TVR a aprobat organizarea Festivalului Cerbul de Aur 2021

Televiziunea Română a reluat în 2018 – după o pauză de 9 ani – Festivalul Cerbul de Aur în Piața Sfatului din Brașov, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Festivalul a avut loc și în anul următor, iar ca urmare a restricţiilor generate de pandemia de coronavirus, Televiziunea Română a anulat organizarea ediției din anul 2020 a Cerbului de Aur. Acum anunță că a aprobat organizarea Festivalului Cerbul de Aur 2021.

“După un an dificil, sper că apariția vaccinului anti-Covid și măsurile de prevenție vor putea face posibilă organizarea Cerbului de Aur 2021. Şi mai sper că, alături de Consiliul Județean și Consiliul Local, dar şi cu ceilalți parteneri tradiționali, să putem organiza din nou Cerbul de Aur, acest eveniment important pentru Brașov și România. În ciuda declarațiilor recente care au circulat în spaţiul public, sunt convinsă că vom găsi soluții constructive pentru ca acest eveniment să poată fi produs din nou pe scena din Piaţa Sfatului, aşa cum o cere tradiţia.“, a declarat Doina Gradea, Președinte-Director General al SRTv.

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat organizarea celei de-a XX-a ediţii a Festivalului Internațional Cerbul de Aur în 2021, ”sub rezerva aprobării bugetului evenimentului prin Bugetul de Venituri şi Cheltuieli al SRTv pentru anul viitor, cu respectarea eventualelor restricții ce vor fi în vigoare în contextul pandemiei COVID-19”, potrivit unui comunicat trimis Europa FM.

În comunicatul TVR nu se precizează însă și suma alocată pentru organizarea Festivalului Cerbul de Aur 2021.