Confidenţialitate

Turiștii care vor merge pe litoralul românesc în minivacanța de Paște se vor putea vaccina anti-Covid fără programare

Turiștii care aleg litoralul pentru petrecerea minivacanței de Paște și 1 Mai vor putea îmbina plăcutul cu utilul. Se vor putea vaccina la Pavilionul Expozițional Constanța doar cu buletinul, fără programare.

Pe lângă distracțiile care îi așteaptă în stațiunile de pe litoral, turiștii care vor veni in perioada 30 aprilie-3 mai se vor putea și vaccina.

Autoritățile locale au pus la dispoziție, special pentru turiști, două fluxuri de vaccinare în centrul din Pavilionul Expozițional, situat chiar la intrarea în stațiunea Mamaia.

Doritorii se pot imuniza fără o programare prealabilă, doar în baza cărții de identitate, zilnic între orele 8.00 și 20.00.

Turiștii vor efectua rapelul, dacă se încadrează în perioada celei de-a doua doze, sau vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din județul de reședință.

Prefectura Constanța menționează că vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer – BioNTech.

Persoanele care vor efectua rapelul, vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare.

Pavilionul Expozițional Constanța, cu 34 de fluxuri, este cel mai mare centru de vaccinare de pe litoral. Aici, se pot vaccina, zilnic, până la 2.800 de persoane.