Turism pentru persoanele single

”Nimănui nu-i place să plece singur în vacanță”. De la această idee a pornit și Gigi Cindea în urmă cu nouă ani și a creat un site prin intermediul căruia organizează turism de grup pentru persoane singure. Astfel, românii aflați în această situație se întorc din vacanță nu doar cu amintiri frumoase, ci și cu prieteni noi.

 

Cum funcționează acest sistem? În primul rând, persoana interesată ar trebui să intre pe site-ul singlescamp.ro și să se înscrie acolo. Va intra într-o comunitate care numără în prezent peste 7.000 de membri, singuri și ei. Tot pe site are la dispoziție diverse variante de petrecere a timpului liber, de la vacanțe în străinătate la drumeții de weekend în țară, a precizat Gigi Cindea.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Vacanțele pot fi plătite și în rate. Pentru excursiile în străinătate, grupurile nu numără mai mult de opt persoane pentru ca participanții să se poată cunoaște mai bine. De altfel, pentru a le fi mai ușor să își facă prieteni, pe site sunt acceptați doar oameni cu un anumit nivel de educație.

 

Nu de puține ori au fost persoane care și-au găsit dragostea și chiar s-au căsătorit. Însă, cei care trec de la statutul single la in a relationship nu prea mai au ce căuta pe acest site, așa că trebuie să anunțe administratorii site-ului, iar povestea lor se încheie aici.

Articole Similare