Confidenţialitate

Turcia: O fetiţă a fost salvată de sub dărâmături după 4 zile

Imagini emoționante au fost surprinse în timpul salvării unei fetițe prinse sub dărâmături, la patru zile de la cutremurul din Turcia. Fetița cu păr blond scoate mâna printre bucățile de ciment, iar un paramedic îi pune o perfuzie, înainte de a scoate copila din maldărul de moloz.

Imaginile postate luni, pe Twitter, de Daily Sabah, surprind operațiunea de salvare a unei fetițe prinse sub dărâmături, la patru zile de la cutremurul de 6,7 grade pe scara Richter, din Turcia, sunt extrem de emoționante.

La un moment dat, în timpul căutărilor, un cadru medical găsește mânuța fetiței și vede că are puls, astfel că încearcă să îi pună o perfuzie înainte de a scoate copila de sub moloz.

În tot acest timp, fetița stă calmă și ține mâna întinsă spre salvatori.

Copila este, apoi, scoasă de sub dărâmături în uralele zecilor de oameni și forțe de salvare care participă la operațiunea de căutare a posibililor supraviețuitori.

Zeci de persoane au murit în Turcia şi două în Grecia, peste 900 de oameni fiind răniţi, conform celui mai recent bilanţ al cutremurului produs vineri în Marea Egee, informează agenţia Associated Press.