Confidenţialitate

Tulcea: Incendiu la două ambarcațiuni aflate într-o curte. Flăcările s-au extins la alte 3 mașini aflate în apropiere | VIDEO

ISU Tulcea transmite că a intervenit luni la stingerea unui incendiu ce a cuprin două ambarcațiuni, aflate într-o curte, dar și mai multe mașini dezmembrate dintr-o curte învecinată.

Detașamentul de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină, luni, pentru lichidarea unui incendiu produs la o ambarcațiune pe strada Energiei din Tulcea, aflată în curtea unei firme.

La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Din fericire, nu au fos înregistrate victime.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 25 de minute iar în urma acestuia au ars două ambarcațiuni și au fost afectate 3 autoturisme dezmembrate.

Prin intervenția promptă a pompierilor alte două ambarcațiuni au fost salvate. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă focul deschis în spații deschise.

Citește și: 2.000 de salariați de la Societatea de Transport București sunt cercetați disciplinar, după greva din ianuarie