Tudor Tudorachi a primit, la Dimineața Zurli, un emoționat BRAVO în aeroport, în direct de la mama lui

Tudor Tudorachi are 10 ani și o super pasiune pentru karting. După doar un an de când a urcat prima dată într-un kart, în octombrie 2017, Tudor a obținut titlul de vice-campion național, la clasa MINI. A fost un an greu pentru întreaga familie Tudorachi, cu multiple drumuri între Iași și Bacău, oraș care are o pistă omologată de karting. Ore petrecute pe drum, ore câștigate pentru visul lui Tudor.

Părinții conectați simt primii determinarea copilului, simt că visul copilului e “VISUL”! Și pentru a le arăta sprijin, nu s-a inventat încă vreo piedică.
Mama lui Tudor, Melania Tudorachi, cea care l-a înscris la rubrica “Bravo!” din cadrul emisiunii Dimineața Zurli, ne-a împărtășit că tânărul vice-campion “este pasionat de automobile de la o vârstă fragedă, iar primele cuvinte pe care le-a spus au fost Opel și Alfa.”

Melania și Tudor au intrat în direct la Dimineața Zurli. Dacă mama se afla în Italia, fiul era în aeroport între două drumuri. Așadar, nu există impediment pentru a spune “Bravo!”, în direct, la Europa FM.

“Mereu mă emoționez când vorbesc de performanța lui Tudor, pentru că știu cât de mult și-a dorit să ajungă pe podium, cât de mult a muncit și ce emoții am trăit, cu toții, alături de el. După fiecare cursă mă întreabă dacă sunt mândră de el, iar în momentul în care am intrat în direct la radio, mi-au venit în minte cuvintele lui. Și mi-am mai amintit cum se mirau unii părinți în tribună, când Tudor era pe pistă și noi eram la început de drum, în acest sport. Mulțumesc Mirela, pentru acest moment unic”, a spus Melania Tudorachi, mama campionului pentru care am spus ”Bravo” în direct la Europa FM.

Scrie-ne pe europafm.ro cui vrei să-i spui ”Bravo!”, în direct, la Europa FM, iar duminică se poate întâmplă în Dimineața Zurli.