Tu faci diferența | Vlad Petreanu: Ai mai multe şanse să scapi nevătămat dacă respecţi regulile – AUDIO

“Sunt Vlad Petreanu şi vă propun să fim de acord că n-o să vină sfârşitul lumii cu epidemia asta de coronavirus, chiar dacă acum este o situaţie mai dificilă. Am mai trecut noi prin situaţii mai dificile şi din fiecare am învăţat câte ceva.

Cred că şi de data asta, vom învăţa. În primul rând, că de exemplu, şmecheria nu rezolvă orice. Virusul nu face aceste diferenţe. Este imun la şmecherie, dacă îmi permiteţi ironia. De data asta, ai mai multe şanse să scapi nevătămat dacă respecţi regulile, nu dacă le încalci.

Aşadar, avem nevoie de ceva mai multă reţinere când vine vorba de socializat în grupuri mari, de respectarea indicaţiilor date de autorităţi, de apă caldă şi săpun. Veţi vedea, până la urmă va fi bine!”, recomandă realizatorul emisiunii Deşteptarea, la Europa FM.

Toate informaţiile despre coronavirus sunt de găsit pe pagina special destinată europafm.ro/coronavirus

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, respectaţi măsurile de precauţie decise de autorităţi! Nu încălcaţi regulile de izolare la domiciliu: e riscant pentru sănătatea dumneavoastră şi a celor din jur, dar vă expuneţi şi riscului de a avea un dosar penal.

Potrivit legii, zădărnicirea prevenirii răspândirii bolilor se sancţionează cu amendă de până la 20.000 de lei

Tu faci diferența! – O campanie de informare Știrile Europa FM

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS