Tu faci diferența | Mihai Călin: ”Panica ne ascunde, de fapt, soluțiile cele mai nimerite și raționale. Tot ce putem să facem, e să fim calmi, să avem grijă, să fim atenți!” – AUDIO

”Aș vrea să vă gândiți pentru o secundă dacă, vreodată în viață, în momente dificile, neplăcute sau chiar dramatice, panica v-a ajutat cu ceva. Nu ajută cu absolut nimic. Panica ne orbește pur și simplu. Panica ne ascunde, de fapt, soluțiile cele mai nimerite și raționale. Tot ce putem să facem, e să fim calmi, să avem grijă, să fim atenți!

Să avem grija de sanatatea noastra și a celor din jur și să urmăm recomandarile oficiale, care nu sunt recomandari ,sfaturi doar, ci sunt obligatorii.

Cu calm și cu grijă o să treacă și încercarea asta!, transmite actorul Mihai Călin, la Europa FM, în cadrul campaniei de respnsabilizare ”Tu faci diferența”.

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, respectaţi măsurile de precauţie decise de autorităţi! Nu încălcaţi regulile de izolare la domiciliu: e riscant pentru sănătatea dumneavosatră şi a celor din jur, dar vă expuneţi şi riscului de a avea un dosar penal. Potrivit legii, zădărnicirea prevenirii răspândirii bolilor se sancţionează cu amendă de până la 20.000 de lei

Tu faci diferența! – O campanie de informare Știrile Europa FM

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS