Trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan, depus la Arena Naţională

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan a fost depus, vineri dimineaţă la Tribuna Oficială a Arenei Naţionale, în prezenţa familiei şi a unor foşti colegi de la Steaua şi echipa naţională.

La Arena Naţională au fost prezenţi oamenii apropiaţi ai lui Daniel Prodan: Marius Lăcătuş, Adrian Ilie, Gheorghe Popescu, Mircea Sandu, Toni Doboş, Bogdan Stelea, Basarab Panduru şi Dumitru Moraru.

Din partea FC Steaua au fost prezenţi directorul sportiv Mihai Stoica şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Valeriu Argăseală, care a depus o coroană pe care era agăţat un tricou al Stelei cu numărul 6 din perioada în care Prodan evolua la gruparea “roş-albastră”.

Rudele, prietenii, cunoștințele și iubitorii fotbalului care doresc să își ia rămas bun de la fostul component al generației de aur sunt așteptați astăzi la tribuna oficială a Arenei Naționale (intrarea Maior Coravu) până la ora 18.00.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 13.00, la cimitirul Sfântul Nicolae din Pipera.

Daniel Prodan a încetat din viață miercuri seara, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct miocardic suferit în locuința sa din Voluntari.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS