Trupa The Motans, pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Trupa The Motans este acum live într-unul din cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

The Motans este o formație muzicală din Republica Moldova, formată din solistul Denis Roabeș, Damian Rusu la chitară, Ali Said la tobe, Matei Căpitanu la bass.

Trupa combină mai multe stiluri muzicale printre care cel mai recunoscut este pop. S-au făcut cunoscuţi cu hit-uri precum “Versus”, “August”, “Weekend”, “1000 RPM “sau “Valuri Mari”.

Vineri, 9 august, la Europa FM Live pe Plajă 2019 urcă pe scenă: Irina Rimes, Delia, Voltaj, Lidia Buble, Smiley, Sore, Feli, Jean Gavril, Jo, Juno, Seredinschi, Cabron, Dorian, 7 Klase, Dominique, Emilian, Ioana Ignat, Alina Eremia şi Edward Sanda.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor circula vineri și sâmbătă din Eforie Sud către zona în care are loc festivalul din oră în oră, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Pe 9 și 10 august, autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor merge GRATUIT pe ruta Eforie Sud – Europa FM Live pe Plajă, din oră în oră, în intervalul orar 15:00 – 19:00 și retur Europa FM Live pe Plajă – Eforie Sud în intervalul orar 24:00 – 02.00.

Plecarea către festivalul Europa FM Live pe Plajă se face din stația de autobuze Eforie Sud. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit, în premieră, pe canalul de YouTube Europa FM, dar şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Trupa The Motans este acum pe scena Europa FM Live pe Plaja

Trupa The Motans este acum pe scena Europa FM Live pe PlajaConcertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Vineri, 9 august 2019