Confidenţialitate

Trupa Suede lansează un nou album, “Night Thoughts” – VIDEO

Trupa britanică Suede va lansa cel de-al şaptelea album din cariera, intitulat “Night Thoughts”, pe 23 ianuarie, informează Roton Music.

Suede readuce în actualitate muzica și atmosfera anilor ’70, noul album al formației, “Nights Thoughts”, pare să vină din acea epocă a industriei muzicale, temele abordate fiind viaţa, moartea, iubirea, disperarea, agonia şi, uneori, extazul.

“Nights Thoughts” a fost pre-lansat în noiembrie 2015, la Londra, când Suede a cântat live noul material discografic în întregime, iar show-ul a inclus şi un scurtmetraj special creat pentru acest album de către fotograful Roger Sargent. Filmul “Night Thoughts” se regăseşte în format DVD, pe ediţia deluxe a discului cu acelaşi nume.

Discul “Night Thoughts” va putea fi ascultat, în întregime, sâmbătă seara, de la ora 21, în clubul Control din Bucureşti, într-un listening party dedicat, iar începând de săptămâna viitoare, va putea fi achiziţionat din magazinele de specialitate.

Piesele care se regăsesc pe albumul “Night Thoughts”:

When You Are Young
Outsiders
No Tomorrow
Pale Snow
I Don’t Know How To Reach You
What I’m Trying To Tell You
Tightrope
Learning To Be
Like Kids
I Can’t Give Her What She Wants
When You Were Young
The Fur & The Feathers

Suede a fost înființată în 1989 în Londra de către Brett Anderson și Justine Frischmann. În aprilie 1992, trupa a apărut pe coperta revistei Melody Maker, fiind desemnată cea mai bună formație nouă din Marea Britanie. Un an mai târziu a apărut albumul de debut, intitulat “Suede”, care la vremea respectivă a devenit cel mai bine vândut album de debut din UK. Discul a intrat în topurile de specialitate și a câștigat un Mercury Music Prize, iar albumul “Dog Man Star”, din 1994, a fost plasat în 2013 de către revista NME pe locul 31 în topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile.