Trupa Hara, premiată la Akademia Music Awards din SUA – VIDEO

Două dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei Hara au fost declarate câștigătoare în cadrul unui concurs internațional desfășurat în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut joi noaptea de către solistul trupei, Flavius Buzilă, pe pagina sa de Facebook.

„Prieteni tocmai voiam sa dorm da` am primit VESTILE astea si nu mai pot!!!:)

Piesele CE TI-AS FACE si TOTAYA TE sunt MARILE CASTIGATOARE a unuia dintre cele mai mari si importante concursuri muzicale internationale din Statele Unite-AKADEMIA MUSIC AWARDS -Best POP si Best World Beat!!!
Din juriu au facut parte nume mari din industria muzicala americana si internationala si-citez-” este SPECTACULOS ca o trupa din afara SUA sa castige DOUA SECTIUNI in acelasi timp,in concurs fiind acceptate sute de piese din intreaga lume!!!”, a scris Flavius Buzilă pe Facebook.

Nu este prima dată când trupa se remarcă pe plan internaţional, piesa „Ploua stele” a câştigat locul 1 în cadrul concursului „Song of the Year”, secţiunea Adult Contemporary, organizat de canalul de muzică VH1 din SUA. Succesul se repetă şi în 2013, la aceeaşi secţiune, cu piesa „Calling out for you”, Hara devenind prima formaţie românească cu un asemenea palmares.

Trupa Hara, formată din Flavius Buzilă (voce, chitară acustică), Marius Astilean (vioară), Valentin Muşat (chitară electrică, acustică), Radu Anghel (bass), Nunu Racris (tobe, percuţii), a fost înfiinţată în anul 2000 la Cluj-Napoca. De-a lungul carierei, trupa a lansat şase LP-uri şi un album de colinde tradiţionale româneşti „Marlin, Darlin-paiş’pe colinde ş’o strigătură”.