Trupa Gramofone deschide Europa FM Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Trupa Gramofone deschide Europa FM Live pe Plajă 2019, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre.

Muzica Gramofone combină armonios elemente din rock, funk, synth și alternative.

Trupa Gramofone a fost înființată în 2013, atunci când Paul Drăgușin și Radu Adrian, colegi la facultate, hotărăsc să își unească pasiunea pentru muzică și să pună bazele acestui proiect inedit împreună. Aceștia cântă la chitară, respectiv clape, dar și backing vocals.

Componenții trupei Gramofone sunt inspirați de piese blues ca a celor de la Muddy Waters sau Albert King, dar și rockul clasic al anilor 70, Beatles, Pink Floyd sau The Smiths.

La Europa FM Live pe Plajă 2019 – ROCK NIGHT vor mai urca pe scenă: ALEX & THE FAT PENGUINS, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks, VAMA, byron şi Grimus.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Simpa Trans oferă transport GRATUIT pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă joi, între orele 16:00 – 20.00, și retur de la Europa FM Live pe Plajă 2019 către Vama Veche între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă din 40 în 40 de minute joi, 8 august.

În Vama Veche plecarea se face din stația de autobuze, iar la scena Europa FM Live pe Plajă acestea opresc în apropierea zonei de spectacol. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor circula și vineri și sâmbătă după traseul anunțat pe europafm.ro.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Trupa Gramofone deschide ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plaja 2019

Trupa Gramofone deschide ROCK NIGHT la Europa FM Live pe Plaja 2019Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe www.europafm.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 8 august 2019