„Tricolorii” au ajuns la Euro 2016

Echipa națională de fotbal a ajuns duminică în Franța, la Campionatul European de Fotbal. Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat la aeroport că ar vrea să îi facă pe români să iasă în stradă după victoriile primei reprezentative.

“Plecăm cu amintirea frumoasă de la ultimul meci al echipei naționale, cu acea căldură cu care publicul și-a luat la revedere de la noi. Și pentru noi acea atmosferă înseamnă enorm. Suntem încrezători în posibilitățile noastre, nu avem vedete, dar avem un grup unit, un grup care își dorește performanță și sper că jucătorii noștri să demonstreze că pot obține această performanță. Din punctul meu de vedere avem și probleme de sănătate și mă refer la Denis Alibec și Florin Andone, precum și la probleme mai puțin majore, precum Chiriches și Hoban. Din datele pe care le deținem de la Pierluigi Collina, eu sper că nu vor probleme și vor putea juca având mâinile protejate. La sosirea în Franța medicul turneului, Comisia medicală, se va pronunța în cazul celor doi”, a declarat Iordănescu.
Toți jucătorii au purtat costumele oficiale de prezentare, iar atacantul Florin Andone avea un bandaj la mâna dreaptă, la fel ca Alibec.
România va juca în Grupa A la turneul final, alături de Franța, Elveția și Albania. Va întâlni Franța în meciul de deschidere, la 10 iunie, de la ora 22:00, pe Stade de France din Saint-Denis.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS