Trei nopti la pret de doua si mici la gratar – oferta pentru minivacanta de 1 Decembrie

Patronii de hoteluri și pensiuni au pregătit deja oferte pentru minivacanța de Ziua Națională a României.

Anul acesta avem noroc: 1 decembrie pică într-o zi de luni, așa că românii vor avea trei zile libere. În plus, duminică, pe 30 noiembrie, va fi sărbătoarea Sfântului Andrei, deci un motiv în plus pentru a pleca de acasă în acea perioadă. Așadar, cei care nu vor să stea acasă de 1 Decembrie sau nu țin neapărat să participe la serbările tradiționale cu fanfare, cârnați și vin fiert, pot alege din ofertele puse la dispoziție de hotelierii și patronii de pensiuni din țară.

De exemplu, în Brașov, hotelierii și autoritățile locale au pus la punct un program special pentru 1 Decembrie. Cu această ocazie, în oraș, se vor aprinde luminile de Crăciun, iar seara va fi o retragere cu torțe aprinse în centrul Brașovului.

Și proprietarii de pensiuni îi așteaptă pe turiști cu brațele deschise și cu bucate alese. Pentru minivacanța de 1 decembrie, în localitatea Horezu, de exemplu, unele pensiuni și hoteluri oferă reducere celor care-și sărbătoresc onomastica de Sfântul Andrei: trei nopți de cazare la preț de două. Altele oferă, gratuit, pe 1 Decembrie, mici și alte bunătăți la grătar.