Confidenţialitate

Transport gratuit cu avionul la mare, în sezonul estival 2017 (P)

În această vară, cei care își rezervă vacanțele prin agenția de turism Paradis Vacanţe de Vis pot avea parte de zboruri gratuite cu avionul la mare. Cursele din Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi durează aproximativ o oră și sunt suprinse în noua ofertă promovată de agenție.

Pachetele turistice cu avionul către Litoralul românesc vor fi organizate, începând cu 18 iunie, dinspre Timişoara, Cluj Napoca şi Iaşi. Cursele, operate cu o aeronavă de 120 de locuri a Blue Air, vor avea loc în fiecare duminică din Timişoara și Cluj-Napoca, iar în fiecare luni, din Iaşi. Transportul gratuit cu avionul este valabil pentru pachetele de 7 nopți de cazare disponibile la mai multe hoteluri de trei și patru stele de pe litoral.

Pachetele pregătite de Paradis Vacanţe de Vis vor include un bagaj de mână de 10 kg/persoană și un bagaj de cală de 25 kg/persoană.

Campania implică zeci de locuri în garanţie pe fiecare din zborurile interne către litoral începând cu 18 iunie şi până la început de septembrie, mii de locuri fiind contractate în hotelurile de pe litoralul românesc pentru turiștii care vor să achiziționeze pachetele turistice vândute de agenție.