Trăiește bucuria gustului rafinat! Câștigă cu Hochland o experiență culinară VIP la Praid!

Hochland lansează o specialitate de brânză cu o aromă deosebită, pour les connaisseurs. Brânza Praid, de la Hochland, nu este pentru oricine. Este pentru cei care știu să aprecize rafinamentul și unicitatea unui produs de care se pot bucura în momente speciale.

Pentru că în Deșteptarea ne-am antrenat pentru a descoperi cele mai bune produse și a trăi împreună experiențe de milioane, te invităm alături de noi pentru o experiență culinară VIP la Salina Praid, unde vom descoperi cum se desăvârșeșete un produs rafinat.

Ascultă Deșteptarea, prinde semnalul de concurs dat de Vlad Petreanu și George Zafiu, și trimite în 10 minute un SMS la 1769 (număr cu tarif normal valabil în rețelele Orange, Vodafone, Telekom și Digi Mobil) cu răspunsul la întrebarea ”Care a fost cea mai rafinată experiență culinară pe care ai trăit-o?”.

Poți câștiga, de luni până vineri, o experiență VIP pentru două persoane la Salina Praid, cu transport și cazare incluse. Pe 16 decembrie, salina Praid se deschide mai devreme doar pentru tine. Vei pătrunde în salină alături de Vlad Petreanu și George Zafiu, vei putea lua parte la emisiunea Deșteptarea și vei observa cum se face Brânza Praid, de la Hochland, un sortiment cu un gust bogat și rafinat pentru gusturi alese.

Regulamentul concursului