Traian i-a spus MULȚUMESC iubitei sale: „Am așteptat-o ani la rând”

Bușu Traian Nicolae, din județul Mehedinți, i-a spus MULȚUMESC iubitei sale cu ajutorul Europa FM, iar Diana și-a auzit mesajul special de mulțumire în emisiunea Europa Express de vineri, 31 iulie, care va apărea și pe ciocolata Atenție! personalizată primită în dar.

”Vreau sa ii multumesc pentru ca a aparut in viata mea. Este o prietena si iubita pe care am asteptat-o ani la rand. Ii multumesc pentru ca ma face sa rad, este alaturi de mine la bine si la rau. Ii multumesc ca a acceptat sa fie domnisoara de onoare la nunta unei prietene cu care ea nu se intelege foarte bine. Multumesc!”, ne-a scris Traian pe europafm.ro.

Baxul de ciocolată Atenție! va ajunge la iubita lui Traian cu următorul mesaj din partea sa:

Multumesc, iubita mea!

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!