Traian Băsescu: ”Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiție, anunță tu că vei candida la Primăria Capitalei”

În contextul în care evită să spună deocamdată dacă va candida sau nu la Primăria Capitalei, Traian Băsescu este ironic la adresa co-președintelui PNL, Vasile Blaga.

Într-o scrisoare publicată pe Facebook, fostul președinte anunță că se va înscrie în cursă doar dacă și liderul liberal o va face.

Îți voi administra o bătaie electorală soră cu moartea” – îi transmite Traian Băsescu în postarea începută, ironic, cu apelativul ”dragă Vasile”.

Amintim, termenul limită până la care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile locale este 26 aprilie.

 

La lansarea candidaților PMP din județul Argeş, Traian Băsescu a fost întrebat dacă va intra în cursa pentru funcția de primar general.

„Asta vedem” – a fost răspunsul fostului șef de stat.

Anterior, liderul PMP i-a transmis co-președintelui PNL Vasile Blaga că va face acest pas dacă și el își va anunța candidatura.

Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie, anunţă tu că vei candida la Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu.

Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, mult mai rău decît te-a bătut Oprescu în 2008 – a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Postarea sa se încheie cu o urare la adresa co-președintelui PNL:  Să ai o zi bună, Vasile!

Deocamdată, PMP nu și-a anunțat candidatul pentru Primăria Generală, ci doar pe cei care intră în cursă pentru primăriile de sector.

 

 

Candidaturile pentru alegerile locale pot fi depuse până la data de 26 aprilie.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS