Traficul rutier va fi restricţionat joi în zona Arenei Naţionale

Traficul rutier va fi restricţionat joi în zona Arenei Naţionale, unde este programat să se desfăşoare meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Spaniei.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Brigada Rutieră, pentru buna desfăşurare a evenimentului se va restricţiona traficul, începând cu ora 14,30, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, astfel:
* pe str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
* pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadionul Naţional Arena sau între şos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
* banda I de circulaţie de pe str. Vatra Luminoasă, între str. Tony Bulandra şi bd. Pierre de Coubertin;
* pe str. Sg. Vasile Şerbănică, între bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C);
* pe str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu;
* pe bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi bd. Chişinău, pentru afluirea/ defluirea pietonală, dacă situaţia o va impune

Excepţie vor face autovehiculele destinate situaţiilor de urgenţă, precum şi troleibuzele 86 şi 90, care începând cu ora 14,15 vor fi deviate pe str. Vatra Luminoasă, iar capătul liniilor va fi mutat direct în depoul de pe str. Tony Bulandra.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic.

Meciul România – Spania se joacă joi, 5 septembrie, de la ora 21:45.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS