Traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri

La această oră, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri. Către Bucureşti, se circulă în coloană de la limita cu judeţul Braşov până în Buşteni, iar în sens invers la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti.

Șoferii care pornesc din Braşov către Bucureşti că pot evita aglomeraţia de pe Valea Prahovei circulând(rută recomandată de poliţiştii rutieri) pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, cu menţiunea că şi pe acest tronson de drum pot apărea probleme de trafic în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

Celor care pleacă din zona Bran -Moieciu polițiștii le reamintesc că pot folosi rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti, cu precizarea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

Din cauza numărului foarte mare de autovehicule, traficul a fost deviat de pe DN73 Râşnov prin municipul Braşov către DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS