Traficul pe A1 pe sensul către Pitești nu mai este deviat

UPDATE 9:40: Devierea prin Bolintin-Deal şi Bolintin-Vale nu se mai aplică. Pe autostrada A1,pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 27 traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi. Cele două autovehicule avariate au fost scoase pe banda de urgenţă, urmând să fie ridicate pe autoplatforme.

După accidentul produs  pe autostrada A1 Bucuresti-Pitești, la km 27, autovehiculele care circulă către Piteşti sunt deviate.

Autovehiculele care circulă către Piteşti vor fi deviate către Bolintin-Deal (din nodul rutier), apoi pe DJ401A – Bolintin-Vale, urmând să reintre în autostradă în nodul rutier Bolintin-Vale.

Pe autostrada A1,pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 27, traficul rutier se desfăşoară doar pe banda a doua, deoarece prima bandă este blocată din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto care încheie coloanele de maşini să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Fotografie primită de la Florentin via WhatsApp 0728111222

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS