Trafic redeschis pe Transfăgărăşan

Circulaţia rutieră a fost reluată pe Transfăgărăşan între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, anunţă un comunicat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

‘Astăzi, începând cu ora 12.00, traficul rutier a fost redeschis pe Transfăgărăşan (DN 7C), între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule. Ieri, ca urmare a vizibilităţii foarte reduse provocată de viscol şi de ceaţă, circulaţia rutieră a fost închisă pe segmentul de drum menţionat anterior’, potrivit CNAIR.

Compania reaminteşte conducătorilor auto că în perioada nopţii circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru şi Bâlea Cascadă.

Circulaţia rămâne închisă pe sectorul de drum Rânca – Obârşia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C).

‘Precizăm, de asemenea, că la această oră este închis circulaţiei din cauza condiţiilor meteorologice sectorul de drum Rânca – Obârşia Lotrului de pe Transalpina (DN 67C). Mâine, miercuri, o echipă formată din reprezentanţi ai CNAIR şi ai Poliţiei Rutiere va evalua situaţia la faţa locului şi în funcţie de condiţiile meteorologice va decide dacă circulaţia poate fi redeschisă în condiţii de siguranţă pentru participanţii la trafic. De asemenea, subliniem faptul că circulaţia rutieră este interzisă pe timpul nopţii şi pe acest sector de drum’, conform comunicatului.

CNAIR roagă participanţii la trafic să respecte semnalizările rutiere şi restricţiile instituite temporar. De asemenea, recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă în cazul în care tranzitează zonele montane afectate de ninsori în ultima perioadă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS