Trafic pe un fir alternativ pe DN1C Dej – Baia Mare

ACTUALIZARE 8:00: Circulaţia rutieră a fost reluată, în condiţii normale, pe DN1C Dej – Baia Mare, în localitatea Căşeiu, judeţul Cluj.

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN1C Dej – Baia Mare, în localitatea Căşeiu, judeţul Cluj, din cauza unui eveniment rutier.

Un pieton a fost accidentat mortal de un autoturism, fiind efectuată cercetare la faţa locului pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

Sâmbătă dimineața se înregistrează restricţii în ceea ce priveşte circulaţia rutieră pe mai multe drumuri.

În judeţul Bihor, pe DN 76 Oradea – Vârfurile, se circulă alternativ pe un fir, din cauza alunecărilor de teren produse la kilometrul 86+400 de metri. Traficul în zona afectată este fluidizat cu ajutorul unui semafor.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, din cauza alunecărilor de teren, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Tulcea, DN22 Smârdan – Măcin, din cauza inundaţiilor, este restricţionat traficul greu de 7,5 tone.

În judeţul Vrancea, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, circulaţia se desfăşoară pe un fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, la kilometrul 50+500 de metri, din cauza unei alunecări de teren, ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS