Trafic oprit temporar, vineri, pe podul Calafat-Vidin

Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi oprit, vineri, între orele 09.00 şi 10.00, pentru lucrări de reparaţii şi întreţinere, autovehiculele urmând să fie oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat.

Poliţia de Frontieră a anunţat, joi, că Societatea comună româno-bulgară ”Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria”, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, vineri, între orele 09.00- 10.00 , circulaţia pe podul Calafat-Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

“Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ”, prcizează Poliţia de Frontieră.

De asemenea, poliţiştii recomandă consultarea aplicaţiei “Trafic Online” ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS