Trafic oprit pe DN2G Bacău – Comănești

UPDATE: În jurul orei 12:50, în județul Bacău, circulația pe DN2G Bacău – Comănești s-a reluat în condiții normale.

Din cauza  unei coliziuni dintre două autoturisme, circulația rutieră pe DN2G Bacău – Comănești este întreruptă la această oră pe ambele sensuri în zona localității băcăuane Podiș.

Drumurile principale încep să se aglomereze și crește și riscul accidentelor în orele următoare.  Pe sensul de coborâre al DN1 Brașov – Ploiești, valorile de trafic au început să crească pe tronsonul Azuga   – Bușteni.

Având în vedere că mâine majoritatea persoanelor vor reveni la serviciu, polițiștii apreciază că în a doua parte a zilei vor apărea probleme de fluență pe mai multe drumuri naționale, printre care  DN1 Brașov – Ploiești, DN6 Alexandria – București, DN2 Buzău – Urziceni – București, DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Pitești și autostrada A1 Pitești – București.

Având în vedere că în multe zone ale țării, traficul auto se desfășoară în condiții nefavorabile (precipitații și vânt puternic), conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să adapteze în permanență viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere și să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS