Trafic oprit duminică în judeţul Sibiu, pe DN 14A

Duminică,  în judeţul Sibiu, pe DN 14A, tronsonul kilometric 2+350 de metri – 5+350 de metri, circulaţia rutieră se va închide în intervalele orare 11:00-13:00, 13:30-16:00 şi 16:30-18:00, cu ocazia desfăşurării concursului  de viteză în coastă – Cupa Mediaş, organizat de Club ,,Auto Crono”.

Poliția Rutieră anunță că pentru evitarea evenimentelor rutiere, vor fi luate măsuri de blocare a drumurilor laterale existente în traseu, pe toată durata desfăşurării cursei.

Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2 și etapa II-a din Campionatul Regional de Viteză în Coastă, Cupa Mediașului

Azi se va desfașura la Mediaș cea de-a 8-a etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2 și etapa II-a din Campionatul Regional de Viteză în Coastă, Cupa Mediașului. Sportivii participanți, atât piloți consacrați, cât și debutanți, au la dispozitie 3 manșe de concurs pentru a stabili cel mai bun timp.

Va fi desemnat câștigător pilotul care stabilește prin cumul cel mai bun timp din două manșe. Traseul de pe Drumul Național 14 A, pe care vor fi cronometrați concurenții, are o lungime de 3 kilometri, panta maximă este de 10%, lățimea minimă 6 metri, iar diferența de altitudine dintre start și finish este de 133 de metri.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS