Trafic întrerupt temporar pe podul Calafat-Vidin

Traficul rutier pe podul Calafat-Vidin va fi întrerupt, luni, în intervalul 13:00 – 15:00, dar şi joi, între orele 13:00 – 15:00, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

Autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării circulaţiei.

Societatea comună româno-bulgară ”Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria!, care se ocupă de administrarea podului Calafat – Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că, luni, între orele 13:00 – 15:00 şi joi, 28.09.2017, între orele 13:00 – 15:00, circulaţia pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile astfel încât, la ridicarea restricţiei, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Poliţiştii de frontieră recomandă participanţilor la traficul transfrontalier tranzitarea tuturor punctelor de frontieră deschise la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online” care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS