Trafic intens spre munte şi mare. Mai multe tamponări pe A2. Pe DN1 coloana se întinde de la Comarnic până la Nistorești

La această oră, traficul rutier este intens pe DN1 Bucureşti – Braşov. Pe DN1, pe sensul către Braşov, coloana de autovehicule care s-a format la Comarnic se întinde până la Nistorești.

Viteza de deplasare este, deasemenea, mică și pe tronsonul Sinaia – Buşteni, în ambele sensuri (pentru că mulţi conducători auto circulă încet, deplasându-se de la o staţiune la alta, fapt normal într-o zi de weekend).

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii recomandă conducătorilor auto care merg către Braşov să circule pe DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele.

Se circulă greu  pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier este intens pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. În urmă cu puțin timp, pe A2, pe sensul de mers către Constanța, au avut loc mai multe tamponări, astfel:

– la km 94, în care au fost implicate 4 autovehicule;

– la km 95, în care au fost implicate 3 autovehicule;

– la km 206, în care au fost implicate 2 autovehicule;

Pe autostrada A4, la km 18+600 de metri, a avut loc, de asemenea, o tamponare tot pe sensul de mers către Constanța, în care au fostimplicate 3 autovehicule.

Cauza probabilă a acestor accidente a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers.

Se circulă foarte îngreunat, deși autovehiculele implicte în aceste evenimete rutiere au fost scoase pe banda de urgență.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS