Trafic îngreunat pe DN1 din cauza a două accidente

Trei persoane au fost rănite în urma a două accidente rutiere în care au fost implicate şase autovehicule şi care s-au produs sâmbătă după-amiază, într-un interval de câteva zeci de minute, pe Drumul Naţional 1.

Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară cu dificultate.

Primul accident a avut loc în jurul orei 14.00, pe sensul de coborâre al DN1 către Capitală, în zona municipiului Ploieşti, aproape de centrul comercial Metro. În accident au fost implicate trei autoturisme şi o camionetă. Două persoane au fost rănite. Una dintre victime a fost grav rănită, fiind preluată de un elicopter SMURD care a aterizat pe câmpul de pe marginea drumului.

La scurt timp de la producerea acestui accident rutier, tot pe DN 1 a avut loc un alt accident în care au fost implicate două autoturisme, în localitatea Bărcănești. În urma impactului, unul dintre şoferi a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Trafoicul în zonă se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, şi s-au format coloane mari de autovehicule, anunță Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

De asemenea, tot pe DN1, se circulă greu în zona stațiunilor Comarnic și Bușteni, pe sensul de urcare înspre munte. Șoferii pot alege și ruta ocolitoare DN1A- Vălenii de Munte-Cheie-Săcele-Brașov.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS