Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui, din cauza unor lucrări de asfaltare

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe Autostrada Soarelui să ruleze cu atenţie sporită şi să manifeste disciplină în trafic, întrucât astăzi, până la orele 18.00 au loc lucrări de asfaltare.

Pe Autostrada A2, între kilometrii 34 şi 35, pe sensul către Constanţa, au loc lucrări de asfaltare, traficul fiind resticţionat pe prima bandă, astăzi, până la orele 18.00.

Drumul care face legătura între Capitală şi litoral, pe primii 40 de kilometri, în zona Fundulea este un coşmar petnru şoferi, groapă lângă groapă. Reparaţiile capitale vor începe în luna septembrie.

“Preconizăm că lucrările de reparatii pe tronsonul A2 Bucureşti-Fundulea vor începe în luna septembrie 2018 şi se vor desfăşura etapizat, în şase perioade, pe parcursul a trei ani. Investiţia se ridică la 100 de milioane de lei”, a precizat Dinu Daniel Augustin, director general regional al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti(DRDP).

Cu aceşti bani, autorităţile promit că vor moderniza 24 de kilometri de autostradă cu două benzi, pe două căi de circulaţie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS