Trafic blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident rutier

Traficul rutier este blocat pe DN 7 – Valea Oltului – la kilometrul 201 în urma unui accident rutier petrecut în care au fost implicate două autoturisme.

Patru persoane au fost rănite şi vor fi transportate la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete.

Aceasta a precizat că accidentul s-a produs după ce un autoturism care se afla în depăşire într-o zonă cu marcată cu linie continuă a lovit frontal o maşină ce venea din sens opus.

„Un autoturism care circula din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea a intrat în depăşire pe marcaj continuu şi a intrat în coliziune frontală cu alt auto care venea din sens opus”, a spus purtătorul.

La accident intervin un echipaj SMURD şi două echipaje de la Ambulanţă, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu.

El a menţionat că, în urma primei evaluări a victimelor, efectuată la faţa locului, trei persoane par rănite uşor şi acuză dureri toracice, iar o a treia persoană pare rănită grav şi a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă.

Toţi cei patru răniţi vor fi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS