Trafic blocat pe mai multe drumuri din cauza zăpezii

Centrul Infotrafic informează că, vineri dimineața, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

– DN26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;
– DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Tuluceşti) şi limita cu judeţul Vaslui;
– DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;
– DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;
– DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;
– DN11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

Din cauza poleiului traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, a fost deviat de la kilometrul 106(sensul către Piteşti), pe DN65 prin municipiul Piteşti.

În județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (Constanța-Nord, Constanța-Sud, Midia și Mangalia).

În jurul orei 5:30, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, între stațiile Pufeşti și Adjud, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact.

În judeţul Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) pe DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea , la kilometrul 229+900 de metri, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui eveniment rutier în care a fost implicate două autoturisme.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS