Confidenţialitate

Trafic pe DN2: Traficul a fost reluat, direcționat pe DN 2 Urziceni – Buzău

Traficul este blocat din cauza unui TIR care a derapat în zona localității Mihăilești.

UPDATE 17:59. Traficul a fost reluat, direcționat pe DN 2 Urziceni – Buzău

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul a fost reluat, dirijat, pe DN 2 Urziceni – Buzău, în zona localităţii Mihăileşti, judeţul Buzău, după tractarea autotrenului derapat care blocase deplasarea în ambele sensuri.

UPDATE 17:44. Se circulă pe sensul București – Buzău

Sensul Buzău – București este în continuare blocat.

Știre inițială

Polițiștii recomandă prundență la volan și – mai ales – să nu plecați la drum fără dotările necesare pentru vremea de iarnă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Comisar șef de Poliție, Ramona Tudor de la Centrul Infotrafic: „Pe Drumul Național 2 un autotren a derapat pe un carosabil acoperit cu zăpadă pe raza localității Mihăilești din județul Buzău blocând circulația în ambele sensuri. Se acționează pentru deszăpezire și pentru extragerea TIR-ului de pe partea carosabilă pentru reluarea traficului”.

Recomandări din partea polițiștilor

„Conducătorii auto să nu pornească la drum dacă nu au autovehicule echipate cu anvelope de iarnă, iar pe un carosabil umed acoperit cu zăpadă sau polei să crească distanța dintre autovehicule pentru a nu fi implicați în accidente rutiere”, a mai spus Comisar șef de Poliție, Ramona Tudor de la Centrul Infotrafic.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: DN23B, kilometrul 6-15, zona Măicănești-Ciorăști, se închide de la ora 17:00 din cauza viscolului puternic

Fii la curent cu traficul din zona ta: DN22 Râmnicu Sărat – Băile şi DN2C Costeşti – Padina: Restricţii de tonaj în judeţul Buzău, din cauza viscolului